Weight Watchers App går glitchy över Thanksgiving, upprör användare


Illustration för artikel med titeln Weight Watchers App Goes Glitchy Over Thanksgiving, Infuriates Users

Man kan argumentera för att Thanksgiving – en ökänd dag av frosseri – inte skulle vara den perfekta tiden för Weight Watchers att inleda en applikationsuppgradering. Men uppgradering gjorde de, och som ett resultat har appen varit nästan omöjlig att använda sedan dess.

Generellt Buzzfeeds reporter Stephanie M. Lee förklarar, Weight Watchers-medlemmar “loggar normalt in maten och träningen i programmet, som sedan beräknar poäng (snarare än kalorier) och berättar för folk hur många poäng de har använt på en viss dag och hur många de har kvar.” Användare anförtror därmed Weight Watchers-programmet med en mängd information som är kritisk för deras dietplaner. Uppenbarligen är det nödvändigt att denna information förblir säker.

Men som Buzzfeed rapporter, “Webbplatsen och appen har … varit glitchiga till den grad att de är oanvändbara, enligt kunder som är missnöjda med att tjänsten gick ner under förmodligen den mest livsmedelscentrerade tiden på året.” Bristerna har påverkat ett stort antal: de cirka 1,5 miljoner människor som betalar för att få tillgång till både Weight Watchers webbplats och app. Och förstås att förlora förmågan att övervaka kost och motion under en kritisk tid som Thanksgiving måste ha varit oroande.

Amber Kowalski, en 25-årig Weight Watchers-abonnent, säger lika mycket att Buzzfeed:

”Jag är bokstavligen beroende av det för allt … Allt som går i min mun eller jag tänker på att äta, det gör jag. När du gör det är det bokstavligen en livsstilsförändring och du måste vara beroende av detta. Det största som människor är upprörda över är att det är semesterperioden. Thanksgiving är när det var nere – det är en av de största tiderna på året. Det är inte bra för någon som försöker banta eller äta bättre, och du kunde inte ens hålla reda på vad du äter. ”

Viktbevakare Facebook sida är full av kommentarer som kritiserar applikationsuppdateringen och krönikerar olika nya problem, inklusive försvinnande av data och recept:

Illustration för artikel med titeln Weight Watchers App Goes Glitchy Over Thanksgiving, Infuriates Users

Illustration för artikel med titeln Weight Watchers App Goes Glitchy Over Thanksgiving, Infuriates Users


Som svar har Weight Watchers publicerat en ursäkt på deras sida, liksom utfärdad följande – något defensivt – uttalande till Buzzfeed:

”Under inga omständigheter var vår tjänst nere för alla medlemmar. Det fanns intermittenta inloggningsfrågor för vissa medlemmar på torsdagen förra veckan, men de löstes samma dag. Separat finns det några problem med att synkronisera värden för vissa livsmedel i vår databas, men vårt team har en fix på det som kommer in (tisdag) morgon. Och det finns vissa avvikelser i synkroniseringen av aktivitetsövervakningsdata, som vårt team arbetar dygnet runt för att fixa. ”


Kontakta författaren på rachel.vorona.cote@jezebel.com.

Bild via Getty. Inbäddade bilder via Facebook.Source link