Ursäkta herrar, kvinnor är lika bra på sprit och binge-watching


Illustration för artikel med titeln Excuse Me Sirs, Women Are Like Good at Boozing and Binge-Watching

Vi har knappt vacklat igenom den första omgången av företagets julpartier och redan blir vi smälta med nytt års resolutionsrelaterat innehåll (och tyvärr inte Otis Redding / Carla Thomas duett, antingen). Dagens nyheter: Herrens viktminskningsmål spåras troligen av sprit och Game of Thrones omgångar.

Att gå ner i vikt är naturligtvis den fleråriga favorit nyårsupplösningen för amerikaner, både män och kvinnor. Så AdWeek fick Mäns hälsa att undersöka 5 000 dudes 18 till 34 om deras viktminskningsmål och deras största snubblar. 45 procent rapporterade att alkohol var den största risken för deras kostvanor. 42 procent sa tv-tittande. Den resulterande infografiken trumpeter: “De största riskerna för mäns viktminskningsupplösningar: sprit och binge-tittande TV.”

URSÄKTA MIG. HALLÅ. BESTÄLLNINGSPUNKT. SEXISMVARNING. Jag är ganska säker på att jag är lika skicklig i att spåra mina hälsosamma avsikter med sprit och binge-watching som någon man. Jag är trött på att män får all kredit här. Glans inte över våra talanger! Uppenbarligen alla dessa jävla bourbon-annonser gör sitt hemska arbete. Titta bara på mig medan jag är klar med denna flaska Andre och krossar nio raka timmar av Galna män. SAMMANFATTNINGSVIS:

Bild via Photographee.eu/ ShutterstockSource link