New York Times publicerade en hemsk bit om att gå ner i bröllopsvikt


Illustration för artikeln The iNew York Times / i har några väldigt fåniga tips om hur du får din feta röv i en bröllopsklänning

Bild: Getty

När det gäller allt tvivelaktigt material är New York Times har publicerad den här veckan, en artikel om träning du bör ta itu med baserat på vilken typ av bröllopsklänning du vill ha är chockerande inte den värsta gärningsmannen. Men det är definitivt värt en seriös ögonrulle. Stycket med titeln ”Att gifta sig? Bli stark, låter verkligen mer 1990-tal Cosmo än Tider. Det är ännu värre när du gräver djupare och kommer ihåg det i helvetesvärlden välbefinnande, styrka byggande är en mer välsmakande sätt att säga ”tappa fett, se tonad ut, håll dig mager.” Hela stycket känns bisarrt regressivt för 2019.

Peppade i hela stycket är illustrationer av kvinnor med lårgap och cirklar som indikerar zoner som kräver riktade träningspass. Det är … inte ett snyggt utseende!

Men vänta, låt oss komma till de faktiska tipsen. Här är vad du behöver göra för att perfekt rocka en brudklänning i trumpetstil:

Riktade toningsområden: kärna, höfter, biceps, triceps

”Den här silhuetten framhäver en liten midja och breda höfter”, säger fru Posada om klänningar som är formpassande och gradvis blossar ut längst ner. ”Dessa övningar hjälper till att forma dina höfter och minska din midjestorlek, samt tona dina armar och buken.”

Pjäsen fortsätter med att föreslå övningar med låg intensitet (knäböj, lungor) och högintensiva övningar (burpees, hopprep) för att tillgodose dessa mål. Jag är inte en fitnessexpert, men det låter säkert mycket som spotreduktion eller målinriktad viktminskning, vilket är en beprövad myt.

Och det finns det här för en sjöjungfru / fit-and-flare klänning:

Riktade toningsområden: kärna, midja och skinkor

Fokusera på din midja, buk och skinkor för att rocka den här klänningen. Stående ab-övningar som barre-träning hjälper till att förbättra din form för den här klädseln och blanda ihop din träning. ”Detta Pilates-baserade träningspass kommer också att fungera dina triceps och axlar medan du tonar din kärna,” sade Rich.

”Förbättra din form.” Vad betyder det? Jag menar jag känna till vad det betyder. Men jag föredrar att den här artikeln planar ut berättar för mig att målet är att få midjan att se helt jävla ut och säga att målet är att ”förbättra din form.”

Uppenbarligen finns det ingenting som är fel med att försöka gå ner i vikt. De senaste tre åren av mitt liv har varit ett nästan konstant tillstånd av att försöka just denna strävan, med varierande framgångsnivå. Men ingen vill bli nedlåtna till. Och medan miljontals kvinnor kommer att pressas att gå ner i vikt för att försöka passa in i bröllopsklänningar som inte passar dem New York Times har ingen skyldighet att mata in i denna alltmer föråldrade standard. Särskilt under täckmantel av ”styrka”.Source link