Naturligtvis hjälper en kvinnas döda far henne att gå ner i vikt (via Hollywood-mediet)


I en krass bit av crossover E! programmering, snuskig Tyler Henry (av Hollywood Medium och noterade författaren) slutade med igår kvällens avsnitt av Revenge Body med Khloe Kardashian. Och så hoppade en bogserad pojke som låtsas att kommunicera med kändes nära och kära i en verklig konstellation av bedrägerier ombord på en show baserad på tanken att man skulle gå ner i vikt och tona upp till förtryckarnas tillfredsställelse. Värst, träffa sämre.

Henry fastställde sin legitimitet från hoppet, så att du inte misstänker att någon bakom kulisserna faktiskt talar till honom när kameror inte rullar (”När Khloe ringde till mig berättade hon inget om personen jag läste idag” ) och noterade sedan att läsa Lauren skulle vara en unik upplevelse för honom, eftersom han i sin show kommunicerar med kändisar (och förmodligen deras döda nära och kära). ”Det är så intressant att kunna ansluta till en vardaglig människa”, sa Henry. Ja, det låter så intressant och är så intressant uttryckt! (Skulle det vara för mycket att begära att en vokab-booster eller bara några bättre linjer strålades in från andevärlden?)

Hur som helst, Henry drog in sin kudde och skruvade upp ansiktet och sa till Lauren, en till synes trevlig kvinna som inte vill kallas flodhäst av sina brorsöner och systerdotter längre (och jag antar att hämnas på dem ???), att hennes döda far lade en ”stark betoning” på hennes hälsa och att han tog upp en hänvisning till vikt och viktminskning. Wow, han är så bra! Jag är säker på att han inte hade någon aning om att han var en show vars titel är en hänvisning till vikt och viktminskning. Tyler Henry vaknar på morgonen, kastas in i en bil, dras ut ur bilen och börjar sedan klottra och pladdra och magi händer.

Jag lägger upp detta eftersom det är bland de dumaste saker jag någonsin har sett på TV, och jag tittade på varje enskilt avsnitt av Rock of Love.

Hur som helst, detta fick Lauren att må bättre och gav henne extra press för att fortsätta slåss fett och sedan träffade hon Khloe, som ”berörde [Lauren] för en sekund ”när hon pratade med sin utan tvekan kära vän Tyler Henry. Lauren rapporterade att upplevelsen var ”livsförändrande”.

”Jag vet vad det gör för ditt hjärta och din själ,” sa Khloe. Lauren träffade sedan sin bror och berättade för honom att Tyler Henry berättade för henne att han behövde gå ner i vikt, och han sa att han skulle göra det. Kan inte argumentera med resultat antar jag.Source link