Khloe Kardashian bryr sig inte om din viktminskningsresa


E! S nya serie Revenge Body med Khloe Kardashian bygger på tanken att om någon gör fel på dig kan du komma tillbaka till dem genom att ändra kroppens form och storlek. Det var faktiskt den sena stora Maya Angelou som en gång sa, ”När någon visar dig vem de är, visa dem vem du är 12 veckor senare med en lägre andel kroppsfett. ” Vilken skit av skit.

Frågan om varför du borde bry dig om något rövhål som fick dig att må dåligt om dig själv (och faktiskt gjorde dig en tjänst genom att signalera att de inte förtjänar dig och gav dig en bra ursäkt för att filtrera dem ur ditt liv) är andra till showens främsta enastående fråga: Varför skulle någon som redan bryr sig om dig börja bry sig om dig när du ändrar ditt utseende? Livet är inte Hon är allt det där. Flytta din kropp medan du fortsätter med ditt liv – så håll det så för människor som har skadat dig i den utsträckning som du gör stora livsstilsförändringar för att skicka dem ett meddelande verkar uppriktigt sagt inte särskilt hälsosamt alls.

Oavsett vem som skulle bry sig om vad var det mycket tydligt att titta på torsdagskvällens premiärsepisod att Khloe Kardashian inte bryr sig om dessa människor som är på hennes show. Titta på klippet ovan för att bevittna omfattningen av hennes sympati för Will, vars pojkvän lämnade honom efter att Will fick 40 kg.

Jag kommer dock att erkänna att det var underhållande att titta på Khloe lära sig definitionen av vad ”muskelunga” betyder på homosexuella mäns språk. Mmm.

I showen presenteras Khloe som intervjuar människor som vill förvandla sina kroppar, frågar vem de vill hämnas på (och inte ”Varför är du så arg?” Eller ”Vad går du igenom?”) Och kopplar dem sedan upp med olika tränare, dietister och estetiker innan de i grunden dök ut. Hon deltar inte ens i deras stora viktminskning avslöjar vid showens avslutning. Till Will delade Khloe en anekdot om hur hennes syster Kims värdelösa känslor efter att ha gått ihop med olika pojkvänner fick henne att må bättre om sig själv. Vilken kaustisk världsbild, vilket skitigt sätt att understryka den förtryckande tanken att vad andra tycker är av yttersta vikt. Khloe Kardashian handlar om den värsta personen som poserar som expert på en show som är äckligt cynisk som den är.

”Vill du hämnas på henne?” låter mycket mer faustiskt än motiverande. Med den filosofin låter Khloe Kardashian mer som en Disney-skurk än en fitnessguru.

Hur som helst, Stephanie, den andra personen som strävar efter att hämnas via hennes kropp, konfronterade så småningom en vän som kallade henne fet och det verkade mer som … besvärligt handvridet än hämnd?

Under tiden kom Wills ex Kevin inte ens till sin avslöjande, vilket gjorde hela syftet med denna show mer än vad den redan var. Om du tappar 30 kilo för att imponera på ditt ex och ditt ex inte ser det, tappade du ens alls ?!

Det är trevligt att Kevin mår bra med sig själv. Det är lite mindre trevligt att han, av egen räkning, är ”besatt” av hur han ser ut, eftersom den filosofin bara kommer att orsaka mer svårigheter. Han avslöjade sin självobsession som om att uppnå den egocentrism som Khloe och hennes klan förespråkar är en triumf för den mänskliga anden och inte bara en deprimerande illustration av var vi är som en kultur. Han är inte heller, som han hävdar, ”definitionen av en muskelunga”, men vad som helst. Det är inte som att han behöver imponera på mig – jag gjorde honom ingenting.Source link