Jessica Simpson är mager igen, alla, världen kan fortsätta vända


Illustration för artikel med titeln Jessica Simpson Is Skinny Again, Everybody, the World Can Keep Turning

Amerika kan andas lättnad, eftersom Jessica Simpson är smal än en gång. Kan kändisnyhetsbranschen ens hålla sig flytande ?! (Naturligtvis kan det, så länge det finns en Kardashian att välja på.)

Tidigare idag publicerade Simpson, som har gått på yo-yo så länge att det verkar vara en naturlig lag i universum. två Instagram-foton av sig själv i en baddräkt. Hon har plattklackar och av någon anledning en golfklubb. En hade rubriken: “Om jag är i baddräkt borde jag posera stolt.”

Jag vet inte om er, men om jag tar på mig en baddräkt är det att simma, inte ta några foton.

Men naturligtvis är det bara inte så enkelt för någon vars vikt har varit en pålitlig tabloidhistoria för år, sedan den stora MAMMA JEANS KRIS 2009. Det är en kliché i nivå med den sorgliga singeln Jennifer Aniston och “GRAVID OCH ALEN ?!” Tänk på att i allmänhet var vikten i allmänhet graviditetsvikt, och naturligtvis i Tab Land är graviditet det högsta, bästa syftet för kvinnor.

Naturligtvis har kändisbloggarna vänt:

Äntligen seger! Låt boners ringa över hela landet! Daisy Duke återvänder! (Nej, det är det bokstavligen ledningen för denna US Weekly-leverans från mars.)

Jessica Simpson kan ta bodybuilding, för allt jag bryr mig. Kör maraton, gå in i triatlon, slå dig ut. Gör du. Det är bara deprimerande att se någons offentliga persona kretsa så helt och hållet att vara mager och sedan gå upp i vikt och sedan gå ner i vikt och sedan gå upp i vikt igen och sedan gå ner i vikt igen, med kändisar och dietföretag som betalar in vägen. Låt inte vaddering smyga sig på höfterna, annars sväljer du hela din identitet! Det gör mig bara så väldigt, väldigt trött.

Det tråkigaste av allt är dock att det ligger i Jessica Simpsons bästa att stanna kvar i den här karusellen. Kan du till och med namnge en enda av hennes poplåtar? Och låt oss inse det, Daisy Dukes är den enda anledningen till att vi kommer ihåg hennes filmkarriär. Men som ett samhälle är vi så jävla fascinerade av dessa grymma berättelser om ballongflygning och minskning av starlets att det är ett heltidsjobb att vara en. Dessa dietpåståenden betalar vackert.

Förutom Daglig post ger bort spelet med rubriken: “Dags att sluta nu Jessica? Simpson avslöjar otroliga muskulösa ben när hon lägger in baddräktbilder på Instagram. “Runt och runt och runda vi går!

Source link