Gräslök är ledsen för att ha använt anorexisk kvinnas bild i viktminskningspost


Illustration för artikel med titeln The Gräslök är ledsen för att använda anorexisk kvinnas bild i viktminskningspost

Gräslök, som igår använde ett foto av en kvinna i djupet av anorexi för ett inlägg om ”fantastiska” viktminskningstransformationer, har ursäktat kvinnan. Ganska. En ursäkt som är som, ”Woah, hur kom den bilden in där? Vi antar att vi aldrig kommer att få veta!”

Anne Marie Sengillo publicerade en fotoserie av sin återhämtning från anorexi på två platser: Imgur och en subreddit som heter r / ProgressPics. På båda ställena står det tydligt i texten att hon led av en ätstörning och att bilderna visar sju års försök att bli bättre. I deras ursäkt, gräsliken skriver att de upptäckte fotot ”någonstans” och var inte medvetna om att Sengillo var mycket sjuk på det ”inspirerande” efterfotot de valde:

Vi hade tidigare upptäckt fotot någonstans där ute i internetekokammaren som inte innehöll någon referensram alls. Vi hade uppenbarligen ingen aning om att Anne Marie hade anorexi, men det ursäktar inte åtgärden alls. Det var ett misstag, helt oavsiktligt, och fotot togs bort när vi fick reda på det.

Jag menar, det är inte sant. Alls. Det är skrattretande inte sant. Men gräsliken tog verkligen bort fotot ganska snabbt, och de är ”djupt ledsna.” De tillägger:

För några dagar sedan tog Anne Marie sig tid att sätta ihop en inspirerande galleri om hur hon övervunnit sjukdomen, även efter återfall. Det finns ett fantastiskt positivt i allt detta och vi är stolta över att dela hennes historia med Chive Community och vi hoppas att det hjälper andra som kan drabbas av sjukdomen.

Ja. Det ”inspirerande galleriet” som de i första hand drog hennes foton från.

Foto via Imgur/ används med Sengillos tillståndSource link