FAQ

prolesan-pure

Vad är den säkra dosen av Prolesan Pure kapslar?

Information på den övre förpackningen bör följas. Den kondenserade formen av aktiva ingredienser i en kapsel är idealisk för kvinnor över 18 år. När det gäller överviktiga män kan dosen ökas för att ta tre kapslar om dagen, med minst fyra timmars mellanrum.

Man bör komma ihåg att intag av en mycket högre dos inte kommer att påskynda viktminskningseffekten (!).

 

Hur många dagar tar den fullständiga behandlingen med Prolesan Pure och när kommer jag att se de första effekterna?

Enligt kliniska tester varar den optimala behandlingen med Prolesan Pure (för att förhindra en jojo-effekt) i 30 dagar. Det rekommenderas att använda produkten i 60 dagar för att underhålla och vänja sig vid vikten.

Det bör noteras att varje dosökning är mest effektiv under den första behandlingen med Prolesan Pure kapslar.

 

Jag har ofta magproblem, kommer användningen av ett tillskott att anges?

Prolesan Pure har sin naturliga sammansättning tack vare sin framgång och effektivitet. Kapseln metaboliseras fullständigt under matsmältningsprocessen. Under testserien på tillägget fanns inga biverkningar till följd av problem med matvägarna.

Den mest tillförlitliga informationen kommer att tillhandahållas av läkaren efter grundläggande forskning och analys av produktens sammansättning.

 

Är Prolesan Pure ett receptbelagt läkemedel / läkemedel?

Nej, Prolesan Pure är ett kosttillskott av hög kvalitet. Det finns utan recept.

 

Jag har mycket fett att bränna för att återgå till den optimala vikten. Jag måste göra nästan sex månaders behandling. Är det möjligt att använda Prolesan Pure så länge?

Ja. Användningen av produkten medför inga biverkningar. Det rekommenderas dock att använda Prolesan Pure i upp till ett halvt år, varefter 60 dagar ska tas så att kroppen inte utvecklar en tolerans mot sina aktiva ingredienser, vilket kommer att resultera i svagare effektivitet under den senare perioden.

Det finns kända fall att använda en produkt med viktminskningshistorier på upp till 70 kg.