Den största förloraren kommer inte att visa feta människor som kysser


Illustration för artikel med titeln The Biggest Loser Won & # 39; t Show Fat People Kissing

Största förloraren har samlat miljontals fans genom att tvinga ett gäng mycket mycket överviktiga människor att träna tills de kukar, väga dem framför alla och sedan packa om sitt lidande som inspiration för en nation av andra, liknande mycket mycket överviktiga människor. Men det tar inte många timmar Största förloraren tittar för en observatör för att inse att strängdragarna bakom showen egentligen inte tycks gilla sina deltagare alls.

Kai Hibbard var en andra plats på säsong 3 av Största förloraren, och sedan hon lämnade showen hon har inte varit blyg om att tala om hur showen är hemsk. Men i ett stycke som dök upp idag på Cracked går Hibbard ännu djupare in på hur det verkar som de människor som gör Största förloraren verkar hata alla visningar av feta människor som är glada. Fall i punkt: Hibbard påståenden att förhållanden mellan tävlande var mycket vanliga, men att kamerabesättningen inte skulle visa dem visa tillgivenhet för varandra förrän de hade förlorat en acceptabel vikt. Hon säger,

The Biggest Loser hade romantiska delplottar som skulle byggas under hela säsongen, men producenterna och redaktörerna såg till Jim & Pam att skiten så långsamt som möjligt. Dessa “relationer” fick inte blomstra förrän båda parterna var tillräckligt mager för att deras kyssar var säkra för en förmodligen mycket ytlig publik som bara känner kärleken som något som är förbluffat på rumporna på vackra flickors rosa träningsbyxor.

Och nej, det var inte för att paren bara var nere i clownen när de båda var magra. Feta människor gillar könsorgan och känslor lika mycket som någon annan. Det var bara kameramännens heliga plikt att se till att så lite av det fastnade på film som möjligt. De skulle rakt fram vägran att följa faktiska par för att få en glimt av riktig romantik för, och detta var deras faktiska resonemang, “Vem vill se att två överviktiga människor gör ut?”

Hibbard säger att showen också uttrycker sin förakt för sina tävlande på andra sätt. Till exempel, i början av varje säsong, är kvinnliga tävlande skyldiga att delta i “vägning” medan de bara bär en sport-BH och biker shorts. När de väl har tappat tillräckligt med vikt för att tillfredsställa producenterna säger hon att de tjänar rätten att bära linne under den delen av tejpningen.

Showens “veckovisa” väger inte heller varje vecka. Ibland går det flera veckor mellan att gå på skalan (vilket är falskt; i verkligheten vägs de på en annan skala som inte är lika kameravänliga) och ibland är det bara några dagar.

Under tiden i Biggest Loser Lair arbetar producenter och chefer på sätt att “modernisera“showen, efter förra säsongens vinnare Rachel Frederickson”chockad“tittare med sin dramatiska viktminskning och krossade många fans illusioner att showen på något sätt är en bra, hälsosam sak för tävlande istället för en exploaterande schmaltz-fabrik som skadar människor med lögner.

Så länge de inte visar kärlekar, eller hur?Source link